Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Tottenham vil købe ind i Barcelona, Philippe Coutinho vil acceptere lønnedgang, og FC Nordsjælland-talent har sagt nej tak til Liverpool. Her er mandagens engelske rygter:
Article image
Tottenham fører kapløbet om at Memphis Depay fra Barcelona. (Mundo Deportivo)


West Hams Declan Rice er ifølge England-manager Gareth Southgate et godt bud på en fremtidig engelsk anfører. (Mirror)

Flere Premier League-klubber er klar til kigge på Ainsley Maitland-Niles, der ikke forventes at blive hentet på en permanent transfer af hans nuværende låneklub Roma til sommer. (Mirror)

Chelsea er tilbage i kampen om Aurelien Tchouameni fra AS Monaco, efter at agenten for den 22-årige franske midtbanespiller nægtede, at de har en aftale med Real Madrid. (Le Parisien)

Derby County-manager og tidl. Manchester United-stjerne Wayne Rooney fortæller, at han i første omgang afviste et skifte til Manchester United, da han var 14, fordi han hellere ville spille for Everton. (Sun)

Aston Villas Philippe Coutinho, der er på lån fra Barcelona, er villig til at tage en lønnedgang for at gøre sin lejeaftale til Aston Villa til en permanent transfer. (Mundo Deportivo)


Nye potentielle Chelsea-ejere har fået en frist til den 11. april til at afgive et endeligt bud på klubben. (talkSPORT)

Det unge norske FC Nordsjælland-talent Andreas Schjelderup siger, at han afviste muligheden for at skrive under med Liverpool, men nordmanden har ladet døren stå åben for et potentielt skifte i fremtiden. (Liverpool Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik