Philip Dar

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Juventus forbereder en lukrativ økonomisk pakke til 29-årige Mohamed Salah i et forsøg på at lokke egypteren fra Liverpool til Torino. (La Gazzetta dello Sport)

Argentinske Paulo Dybala ser ud til at forlade Juventus på en fri transfer efter klubben ikke er lykkes med at forlænge hans kontrakt. (Independent)

Den ivorianske midtbanespiller Franck Kessie har indgået en fireårig-aftale med FC Barcelona og skifter dermed til Camp Nou til sommer, når hans kontrakt med AC Milan udløber. (Guardian)

Belgiske Eden Hazard er forvirret og frustreret i Real Madrid, som planlægger et salg af den 31-årige kantspiller til sommer. (Goal)

Den serbiske angriber Luka Jovic er ikke en del af Real Madrid-manager Carlo Ancelottis planer og vil også forlade den spanske klub til sommer. (Marca)

Der er tvivl om fremtiden for Lazio-manager Maurizio Sarris fremtid i Serie A-klubben efter 3-0-nederlaget til AS Roma i weekenden. (La Gazzetta dello Sport)

Brasilianske Neymar tjener fem millioner kroner mere om måneden end argentinske Lionel Messi på Paris Saint-Germain. (L´Equipe)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER