Fodbold nyheder

Ulvene har aftalen klar med Dreyer

Af Henrik Varbøl Andersen

Den danske offensivspiller har fyldt meget i medierne i dag efter det kom frem, at hans kontrakt i Kazan er suspenderet, og det store kapløb mellem to store danske klubber ser allerede ud til at være afgjort.
Article image
Ritzau-Scanpix
Tipsbladet skriver nu, at FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein overfor DR-sporten allerede har bekræftet, at Ulvene har en mundtlig aftale på plads med Anders Dreyer, hvis denne får lov til at tørne ud for en ny klub.


Dermed bliver der altså ikke et stort anlagt transferdrama mellem Superligaens nummer et og to, hvis Steinleins udtalelse holder stik. Til DR-sporten udtaler FCM-direktøren:

- Fra dagen, hvor Fifa åbnede op for muligheden, har vi sagt, at det var vi selvfølgelig interesseret i. Vi har også en mundtlig aftale på plads med Anders. Det er vi blevet enige om, at vi finder en løsning på. Hvis Divisionsforeningen altså kan beslutte sig for, at det kan lade sig gøre.

Samtidig stiller han sig særdeles uforstående overfor, at Divisionsforeningen ikke har lavet en regelændring allerede på nuværende tidspunkt.

Hvis ovenstående udtalelse ikke blot er transfer-spin fra den særdeles dygtige ”spinner” Steinlein, så bliver Dreyer altså Ulvenes nye stærke kort i jagten på gulddrømmene.

Mens vi så afventer om der kommer en regelændring eller ej, så kan vi trods alt se frem til at de to guldduellanter krydser klinger søndag i et topbrag på ”Heden”.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik