Fodbold nyheder

Manchester United er på jagt efter en ny angriber

Af Simon Friis Christensen

Med usikkerheden om angriber-positionen lige nu, så har United-manageren fundet sig nogle kandidater til fronten.

Article image

Manchester United har ikke været heldige med deres frontlinje denne sæson. Da sæsonen startede ud, så var fremtiden lys. En glad Ronaldo som var klar til at overtage Premier League med United igen og et ung talent Mason Greenwood, som kun lige var ved at komme igang. Nu står de og er på jagt efter en ny angriber, så derfor har klubben de identificeret to mulige bud.


Bayern München-angriber Robert Lewandowski er kommet på United-manager Ralf Ragnicks radar, skriver det tyske medie Bild, hvilket ville være et fantastisk køb for alle klubber, hvis man kan få ham sluppet løs fra Nagelsmanns trup.

Derudover så er “The Red Devils” også interesseret i den franske Lyon-angriber Moussa Dembele, som der er en billigere mulighed for klubben, da mediet Mail skriver, at han muligvis kan blive hentet ind for omkring 220 millioner kroner.

Der er intet fast sat, om hvem der er Uniteds mest ønsket spiller som angriber, men klubben er ude og tjekke marked igennem for muligheder, da Ronaldos fremtid i klubben er usikker og det samme med Greenwood, så derfor skal der hentes nye kræfter ind.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik