Malte Storm Madsen

Mensah afklaret efter nyhed om skrækskade: Jeg har det bedste team omkring mig

Brøndby-backen virker afklaret trods omstændighederne, efter klubben i dag bekræftede på deres hjemmeside, at Kevin Mensah ikke kommer til at spille fodbold i et år.
Som Indkast tidligere i dag kunne berette, har en af de mest erfarne og vigtigste spillere hos mesterskabsaspiranterne, Brøndby, overrevet sit korsbånd i søndagens udekampen mod Silkeborg. Det er anden gang i karrieren, at Mensah får denne type skade, og han kender derfor til situationen:

- Jeg ved, hvad der venter mig. Jeg har det bedste team omkring mig, jeg har nogle fantastiske holdkammerater og en stærk vilje til at komme tilbage på banen i endnu bedre form. Jeg har vist før, at jeg kan. Det har jeg tænkt mig at gøre igen, udtaler han til Brøndbys hjemmeside.

Kevin Mensah startede ellers foråret særdeles godt ud, og blev b.la. kampens spiller i forårspremieren mod FC Nordsjælland. Det er heller ingen hemmelighed, at han længe har været en af fanfavoritterne på Sydsiden. Fansene har allerede sendt masser af beskeder, hvilket Brøndby-backen sætter pris på:

- Brøndby IF er et stærkt fællesskab, som man ikke kan undgå at mærke herude, og i en situation som den, jeg nu er i, mærker man det endnu tydeligere. Så derfor en stor tak for den opbakning, jeg allerede har mærket.

Mensah kommer ikke til at tørne ud på Brøndby Stadion i omkring et år, men alligevel forsikrer han, at han nok skal være der for holdet, og selvfølgelig være tilstede på lægterne:

- Nu er mit fokus på at komme gennem operationen, komme i gang med genoptræningen og så hjælpe mit hold med at komme bedst muligt gennem det ventende slutspil i 3F Superligaen. Og så ses vi snart på stadion, slutter viceanføreren.