Emre Arslan

Mandagens internationale rygter

Herunder følger dagens internationale rygter.
Atletico Madrid, Barcelona, Inter Milan og Tottenham er interesserede i den 28-årige argentinske angriber Paulo Dybala, hvis kontrakt i Juventus udløber til sommer. (Gazetta Dello Sport)

Luis Suarez forlader Atletico Madrid ved udløbet af sin kontrakt til sommer, og de italienske mestre Inter Milan samt Ajax, Sevilla og ikke-navngivne klubber i Brasilien er ivrige efter at rekruttere den 35-årige Uruguay-landsspiller. (Marca)

Paris St-Germain er interesseret i at genhente Everton-angriberen Moise Kean, som er udlejet i Juventus indtil sommeren 2023. Mens Torino-klubben har en forpligtelse til at købe den 22-årige italienske landsholdsspiller, Bianconeri og Kean selv siges at være ivrige efter at afslutte sammarbejdet. (Calciomercato)

Barcelona-præsident Joan Laporta har afvist, at klubben har indledt forhandlinger med Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland, og tilføjer, at ethvert møde mellem manager Xavi Hernandez og den 21-årige norske landsholdsspiller er "ingen sag for mig". (Goal)

Lautaro Martinez' agent Alejandro Camano ser ud til at have afsluttet spekulationerne om, at argentineren kunne flytte til Arsenal, idet han sagde, at den 24-årige angriber vil blive på San Siro. (Calciomercato)

Valencia-træner Jose Bordalas har sagt, at Tottenhams 21-årige spanske kantspiller Bryan Gil "vil være velkommen" til at blive hos klubben efter hans lån, som udløber til sommer. (Sport Witness)

Inter Milan har kontaktet agenten for den 28-årige argentinske angriber Paulo Dybala, hvis Juventus-kontrakt er sat til at udløbe i slutningen af sæsonen. (Gazetta Dello Sport)





MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER