K. De Bruyne (5), K. De Bruyne (28), R. Mahrez (68), R. Mahrez (90)
J. Sancho (22)
Torsten Brix

De Bru2ne afgør Manchester-derby

Jason Sancho lavede et godt mål for Manchester United, men de tabte til et bedre hold…
Allerede inden der var spillet en halv time af søndagens Manchester-derby, kunne Citys store helt Kevin De Bruyne score sit andet mål. Ved begge tilfælde kom De Bruyne-målene efter meget løst forsvarsspil af United, og de rødblusede virkede til at have store problemer med de tempofyldte City-angribere, der også virkede til at være hurtigere i deres tankegang.

Imellem de to De Bruyne-mål fik Jason Sancho udlignet, da han lavede en flot solopræstation i den jævnbyrdige første halvleg. I starten af anden halvleg satte City sig dog lidt mere på kampen, hvilket gav nogle chancer, inden Riyad Mahrez scorede til 3-1, da han flugtede direkte på et præcist hjørnespark fra… naturlig Kevin De Bruyne. I overtiden lukkede Mahrez kampen til 4-1.

Igennem hele kampen havde David De Gea flere gode redninger i United-målet, for de var oppe imod et bedre hold – med Kevin De Bru2ne.