Philip Dar

Søndagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Juventus har kontaktet Paul Pogbas agent Mino Raiola omkring muligheden for, at Manchester United-midtbanespiller vender retur til Torino på en fri transfer til sommer. (Gazzetta dello Sport)

Pogba vil være nødsaget til at gå ned i løn, hvis han vender retur til Juventus, som dog ser jagten på den franske verdensmester som noget svær, da både PSG og Real Madrid også er interesseret i den 28-årige franskmand. (Calciomercato)

Atletico Madrid overvejer at hente Paris Saint Germains 31-årige hollandske midtbanespiller Georgino Wijnaldum, som angiveligt overvejer sin fremtid i den franske hovedstad efter mindre et år af en treårig aftale med klubben. (Mundo Deportivo)

FC Barcelona-boss Xavi er angiveligt overbevist om, at klubben vil vinde kampen om den 21-årige Dortmund-angriber Erling Haaland, da den spanske manager ikke vil afvise, at han har været i Tyskland for at mødes med den norske landsholdsspiller. (Sun)

Lazio-manager Maurizio Sarri håber på at blive genforenet med Chelseas 27-årige målmand Kepa Arrizabalaga, da Sarri ønsker at hente spanieren til Rom på en lejeaftale. (Corriere dello Sport)

Bayer Leverkusen vil have 744 millioner kroner for den 22-årige franske kantspiller Moussa Diaby. Newcastle er nævnt blandt bejlerne. (Sport Witness)

Den tjekkiske midtbanespiller Alex Kral sættes i forbindelse med et skifte til den franske klub Montpellier, da West Ham ikke ser ud til at ville hente Kral permanent, når den 23-årige tjekkes lejeaftale fra Spartak Moskva, udløber til sommer. (Foot Mercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER