Fodbold nyheder

”AC” afviser engelske klubber

Af Daniel Jensen

Danskeren er en eftertragtet herre.
Article image
Ritzau-Scanpix
Andreas Christensen har kontraktudløb hos Chelsea til sommer, og som tingene står lige nu, så ligner det ikke, at den aftale bliver forlænget. Rygterne sender derimod den 25-årige midtstopper til FC Barcelona, og det skifte skulle også være tæt på ifølge den italienske transferjournalist Fabrizio Romano.


Han skriver, at det kun er de sidste detaljer, der skal på plads, og at et møde vil finde sted i næste uge. Det er dog ikke uden konkurrence, at den spanske storklub står til at sikre sig danskerens underskrift.

Romano skriver også, at flere engelske klubber har været ude efter Christensen, men at han har afvist disse i respekt overfor Chelsea. Bayern München har også været inde i billedet, men kontrakten i det spanske skulle være bedre end det tyskerne har lagt på bordet.

Andreas Christensen har været i Chelsea siden 2012, hvor han skiftede fra Brøndbys ungdomsafdeling. Siden er det blevet til 153 kampe for London-klubben indtil videre, og i denne sæson er han noteret for 26 kampe i alle turneringer.


Mere om Andreas Christensen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik