Emre Arslan

Fredagens internationale rygter

Herunder følger dagens internationale rygter.
Manchester City har fået et løft i deres jagt på Inter Milans 24-årige argentinske angriber Lautaro Martinez, hvor de italienske mestre angiveligt kigger på Borussia Mönchengladbachs franske angriber Marcus Thuram op som hans potentielle afløser. (Sun)

Men Barcelona er i avancerede forhandlinger om at købe Kessie, med Milan-midtbanespilleren på en liste over mål, der også inkluderer Chelsea-forsvarerne Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta. (ESPN)

Aston Villa skal betale 200 millioner kroner for Paris St-Germains midtbanespiller Georginio Wijnaldum, hvis en handel skal blive en realitet. (Birmingham Live)

Den engelske midtbanespiller Jude Bellingham har valgt at blive i Borussia Dortmund i mindst endnu en sæson. (Bild)

AC Milan har angiveligt indgået en aftale med Lilles 22-årige hollandske forsvarsspiller Sven Botman, efter at han afviste tilbud fra Newcastle United. (Gazetta Dello Sport)

PSGs sportsdirektør Leonardo har afkræftet rygterne, at Kylian Mbappe vil tage til Real Madrid eller Liverpool, og siger, at den 23-årige franske angriber er blevet tilbudt en lukrativ ny kontrakt. (Liverpool Echo)

Everton, Newcastle og Leeds er blevet navngivet sammen med Roma, Atalanta, Bologna samt Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund og Nice som klubber forbundet med CF Montreals 23-årige amerikanske midtbanespiller Dorde Mihailovic. (Calciomercato)

Barcelona-boss Xavi Hernandez fløj ud til Tyskland for at møde Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland i denne uge i et forsøg på at vinde transferkapløbet om den 21-årige nordmand. (Mirror)

Juventus er indstillet på at opsige Aaron Ramseys kontrakt til sommer, efter at Rangers sagde, at de ikke ville prøve at gøre den 31-årige Wales-midtbanespillers lejeophold permanent i slutningen af sæsonen. (Calciomercato)


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER