Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Simon Friis Christensen

Fredagens internationale rygter

Erling Haalands fremtid, Mbappe med kontrakt udløber og meget mere i fredagens internationale rygter.
Manchester City er frontløbere i ræset om Erling Haaland til sommertransfervinduet, mens andre klubber som Barcelona, Bayern München, PSG og Real Madrid også har budt på nordmanden. Real Madrid vil gerne have 21-årige Haaland til at blive en sæson mere hos Dortmund, inden de skriver under med ham (SER Derpotivos)

Dortmunds sportdirektør forventer, at Haalands fremtid bliver besluttet inden for de næste seks uger. (RTL)

Kylian Mbappes kontrakt med PSG udløber til sommer, og nu har franskmanden afvist endnu en kontraktforlængelse fra klubben. (Marca)

Manchester United er meget interesseret i at skrive under med Dortmund-centerback Manuel Akanji, og den engelske storklub skulle angiveligt allerede have lagt et tilbud på bordet. (Bild)

Chelsea har droppet forsøget i at skrive under med Serge Gnabry, og vil derfor gå “All in” på at skrive under med franskmanden Ousmane Dembele fra Barcelona. (Sport)

Lautaro Martinez´s agent har udtalt, at han er glad for at være i Inter, selvom der er tilbud fra klubber som Manchester United og Barcelona. (FcInternews.it)

Barcelona er interesseret i Saul Niguez, som der forventes tilbage til Atletico Madrid til sommer efter en lejeaftale til Chelsea for denne sæson. (Sport)

Real Madrid stoler blindt på deres højreback Dani Carvajal, og planlægger derfor ikke at skriver under med en ny højreback til sommer. (Marca)

Neymar har fortalt, at han afviste et skifte til Real Madrid som teenager. (Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER