Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 1
(0 - 1)
Arsenal
Wolverhampton
N. Pépé (82), A. Lacazette (90)
H. Hee-Chan (10)
Torsten Brix

Flot Arsenals comeback efter gigantisk fejl

The Gunners” fik indstillet kanonerne til sidst - imod formstærke Wolverhampton
Torsdag aften mødtes de to mest formstærke hold fra Premier League – udover topholdene Manchester City og Liverpool – da Wolverhampton gæstede Arsenal.

Årsagen til, at begge hold er godt kørende for tiden, skyldes blandt andet, at de har vist stor defensiv styrke, men det viste hjemmeholdet på Emirates slet ikke efter ti minutters spil, hvor Arsenals Gabriel gav bolden til Wolverhampton-angriberen Hee-chan Hwang, der scorede kampens første mål.

Wolverhampton har Premier Leagues bedste forsvar og Arsenal havde også store problemer med at komme til ret mange chancer imod dem. Det skyldtes ikke mindst, at Wolverhampton var rigtig gode til at trække tempo ud af kampen samt i den grad også at trække tiden i opgøret.

Men Arsenals tidlige fejl blev ikke kostbar, for Imod slutningen sendte Mikel Arteta rekordindkøbte Pepe på banen, og kort efter udlignede afrikaneren til 1-1 efter en god detalje og derudover lukkede Alexandre Lazacette langt inde i overtiden til 2-1. Skudstatistikken sluttede 27-7, men alligevel sluttede kampen kun 2-1 efter en gigantisk fejl i Arsenals Gabriel…

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER