Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 0)
Atlético
Manchester U
J. Félix (7)
A. Elanga (80)
Emre Arslan

Optakt: Atletico Madrid - Manchester United

Onsdag aften venter der et stort opgør i dette års knockoutfase i Champions League, når Manchester United gæster den spanske hovedstadsklub.
Kommentar:

Ottendedelsfinalerne i verdens bedste klubturnering byder onsdag aften på det første af to møder mellem Atletico Madrid og Manchester United, når de to hold brager sammen i Madrid.

To af de stærkeste klubber i Europa, kæmper om en kvartfinaleplads i dette års udgave af Champions League. Cristiano Ronaldo og resten af Manchester-mandskabet skal forsøge at bryde igennem et formsvagt Atletico Madrid-mandskab med formstærke profiler som Luis Suarez og Joao Felix.

Atletico Madrid kommer ind i knockoutfasen med en andenplads i gruppe B, som blev vundet af Liverpool med hele 11 point ned til Madrid-klubben. Manchester United nappede derimod en sikker førsteplads i gruppe F, som nok også var betydeligt lettere.

Der er stor forskel på de to mandskabers bedrifter i Champions League. Manchester United har, vundet 3 titler, senest i 07/08-sæsonen. Atletico Madrid har derimod aldrig vundet turneringen, men var i finalen, i både 13/14 og 15/16 sæsonen, hvor det blev til to tabte finaler imod Ronaldo og Real Madrid.

De to mandskaber har aldrig mødt hinanden og de begge kommer ind til kampen med svingende resultater i den hjemlige liga. Så det bliver spændende at se. Dog har nogle af spillerne stået overfor hinanden, dog hvor de har repræsenteret andre klubber.

Både englænderne og spanierne har skuffet i deres respektive hjemlige ligaer. Manchester United ligger på nuværende tidspunkt på en fjerde plads og den top-4 placering vil de forsøge at holde på, efter deres skuffende resultater tidligere på sæsonen, mens Atletico også jagter en top-4 placering, hvor de på nuværende tidspunkt ligger på en femte plads.

I weekenden fik de røde djævle en flot udebane sejr i lokalderbyet mod Leeds, da Bruno Fernandes og co. var i hopla. En sejr blev det også til for Atletico Madrid, da de overbevisende slog Osasuna på udebane.


Skader og karantæner:

Atletico Madrid:

Spiller ikke:

M. Cunha (Knæskade)

D. Wass (Knæskade)

Tvivlsom:

J. Gimenez (Sygdom)

A. Griezmann (Lårskade)

Koke (Muskelskade)

B. Lecomte (Karantæne)

T. Lemar (Karantæne)


Manchester United:

Spiller ikke:

M. Greenwood (Inaktiv)

T. Heaton (Lyskeskade)

Tvivlsom:

E. Cavani (Lyskeskade)


Bud på kampens profil:

Mit bud på kampens profil vil altid være Cristiano Ronaldo, når han kæmper i Champions League. Den portugisiske verdensstjerne har stadig den afgørende evne til at vinde fodboldkampe og der er vist ingen tvivl om, at CR7 er grunden til at Manchester United fortsat er med i turneringen. Det ville være en kæmpe sejr og overraskelse hvis Atletico Madrid, formår at sende Manchester United ud af tuneringen.

Cristiano Ronaldo elsker at score mål i store kampe og Atletico Madrid er en af hans yndlings ofre. Portugiseren har sat bolden forbi Atletico nettet hele 25 gange i karrieren, kun Sevilla med 27 indkasseringer har lukket flere mål ind fra Portugiseren. En af hans yndlings modstandere i alle turneringer. Derfor er Ronaldo altid det oplagte bud til en kampens profil mod Atletico Madrid. Ronaldo er noteret for 15 mål i 27 kampe for Manchester United i denne sæson. På den anden side, har Atletico Madrids uruguayanske angriber, Luis Suarez også vist at han stadig kan følge med. På trods af hans alder skal man aldrig undervurdere hans evner foran et mål, da han er noteret for 11 mål og 3 assist i denne sæson.

Bud på kampens resultat:

Jeg forudser en tæt kamp. Atletico Madrid er kendt for defensivt spil, men det har de ikke været alt for gode til i denne sæson, så jeg forudser en 2-1 sejr til udebaneholdet fra Manchester.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER