Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(0 - 1)
Villarreal
Juventus
D. Parejo (66)
D. Vlahović (1)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Villarreal - Juventus

Champions Leagues knockoutfase tager tirsdag aften turen til den spanske østkyst. Indkast.dk klæder dig i den forbindelse på til kampen.
Kommentar:
Ottendedelsfinalerne i verdens bedste klubturnering byder tirsdag aften på det første af to møder mellem Villarreal og Juventus, når de to hold brager sammen i det spanske.

Der er ingen tvivl om, at forventningerne inden kampstart er størst til Juventus, men den italienske storklub vil uden tvivl få sin sag for på Estadio de la Cerámica. Juventus har nemlig ikke gang i nogen prangende sæson i Serie A, hvor det i de seneste to kampe er blevet til et par skuffende pointdelinger mod Atalanta og Torino. Omvendt er Villarreal så småt begyndt at finde formen på det helt rigtige tidspunkt - ikke mindst på hjemmebane, hvor "El Submarino Amarillo" er ubesejret i de seneste seks kampe. Her er det tilmed undervejs blevet til point mod de to spanske hovedstadsgiganter fra Real Madrid og Atletico Madrid.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til et særdeles indbydende opgør.

Karantæner og skader:
Villarreal må klare sig uden Gerard Moreno, Francis Coquelin og Ruben Pena, der er skadede.

Skadesfronten ser dog en anelse værre ud hos Juventus. Federico Chiesa, Paulo Dybala, Daniel Rugani og Luca Pellegrini er således alle ude med skader, mens Federico Bernadeschi, Giorgio Chiellini og Leonardo Bonnuci forbliver tvivlsomme.

Bud på kampens profil:
Dusan Vlahovic. Den serbiske skarpretter har fået en positiv start hos "Bianconeri" siden vinterskiftet fra Fiorentina. Han skal nok blive en mundfuld for Raul Albiol og Pau Torres i Villarreals midterforsvar.

Bud på kampens resultat:
1-1. Det tegner til at blive en tæt affære, hvorfor Indkast.dk spår, at det ender uafgjort efter de 90 minutter.

Kampen spilles på tirsdag d. 22/02 klokken 21:00 og kan ses på både TV3 Sport og Viaplay. Kampens dommer er Daniel Siebert fra Tyskland.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER