Elias Eliasson

Debutant sikrede FCK-sejr

FCK tog imod OB i en kedelig kamp der blev vundet af et debutant-mål.
Søndag aften bød FCK holdet fra Fyn velkommen til forårspremieren for de to mandskaber. OB har ikke vundet i parken siden 2003, men det blev ikke denne gang, at holdet fra Ådalen kunne tage tre point fra løverne.

Kampen startede ud med, at OB tog kontrollen af kampen, hvor de havde gode muligheder og pressede FCK, der ikke havde meget af spillet i starten af kampen. Gæsterne kontrollerede kampen i de første 15 minutter af kampen.

Efter 32 minutters spil sparkede Pep Biel et dårligt frispark, der til hans held ramte OB-muren og sendte bolden heldigt ind i målet, 1-0 til løverne. Det skræmte ikke OB der pressede på inden pausen.

Da anden halvleg begyndte, kom OB stærkt ud og prøvede at få en reducering. Den hjemvendte søn, Nicolai Jørgensen, blev skiftet ud og ind kom debutanten Khouma Babacar. Denis Vavro der også er hjemvendt til hovedstadsklubben valgte at bevæge sig op i OBs målfelt og sendte bolden ind til Khouma Babacar, som dirigerede bolden ind i målet, 2-0 til FCK.

OB manglede noget kynisme og skarphed til at komme på måltavlen. Kampen endte 2-0 til løverne, og sendte københavnerne op på førstepladsen i Superligaen.