Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Christian Eriksen + Brentford = winwin

Danskerens skifte til Brentford er beshert…
- Der er er et jiddisch ord: beshert. Det betyder, at det er skæbnebundet. Jeg kan godt li’ det ord; det beskriver, hvad det her handler om. På grund af tragiske omstændigheder havde Christian Eriksen behov for at finde et nyt hjem. Et sted, hvor han kunne spille på højt niveau. Omgivet af folk, som forstår ham, giver støtte og omsorg for ham og hans familie. Det er London, Premier League, Brentford, Thomas Frank. Det giver mening. Det er beshert…

Sådan siger Greville Waterman til Politiken. Han har været Brentford-fan i over 50 år og har skrevet flere bøgerne om klubben og er i gang med at skrive en ny om denne sæson. Her vil Christian Eriksen helt sikkert komme til at fylde meget for Waterman beretter endvidere:

- Vi er i en svær situation, og Eriksen bliver set, måske ikke ligefrem som en messias ... det ville trods alt være et for urimeligt pres at putte på ham, men som en, der kan hjælpe med at vende tingene igen. Han skaber chancer, scorer mål, tager dødbolde. Vi har behov for ham. Så at Eriksen kommer til Brentford er winwin.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER