Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

FC Barcelona er på målmandsjagt, mens Flamengo til gengæld er interesseret i at få fingrene i Barcas målmandsreserve.
Marseille og Galatasaray er blandt de fire klubber, som er interesserede i at hente Arturo Vidal, som har kontraktudløb i Inter til sommer. (Calciomercato)

Bartlomiej Dragowski fra Fiorentina, Yassine Bounou fra Sevilla, Maarten Vandervoordt fra Genk og Alban Lafont fra Nantes er blandt de målmænd, som FC Barcelona er ivrig efter at få fingrene i, når sommertransfervinduet åbner. (Mundo Deportivo)

I FC Barcelona er man ivrig efter at få fingrene i Real Sociedads svenske angriber Alexander Isak. (Sport)

AC Milan har fjernet frikøbsklausulen, der lød på 372 millioner kroner, på midtbanespilleren Ismael Bennacer, selvom mange europæiske klubber er interesserede i den 24-årige midtbanespiller, som ser ud til at underskrive en ny kontrakt på San Siro – med en årsløn på 24 millioner kroner. (ESPN)

Federico Bernardeschi vil have et bedre tilbud, hvis han skal blive i Juventus. ”Den Gamle Dame” er dog interesseret i at sænke hans løn med mellem 7,5 og 10 millioner kroner. (Calciomercato)

Lazio får svært ved at holde på midtbanespilleren Lucas Leiva og målmanden Thomas Strakosha, og Serie A-klubben forbereder sig derfor på at miste duoen, når den har kontraktudløb til sommer. (Nicolo Schira)

Diego Costa er interesseret i en kontrakt på seks måneder – med mulighed for et års forlængelse – hvis han skal fortsætte karrieren i Atalanta, som er ude efter rygdækning for Duvan Zapata, der er skadet i tre måneder. (Rudy Galetti)

Frenkie de Jong er interesseret i at blive i FC Barcelona, selvom der kontrakt er spekulationer om hollænderens fremtid på Camp Nou. (Sport)

I brasilianske Flamengo er man ivrig efter at hente FC Barcelona-målmanden Neto på en fri transfer. Flamengo forhandlede med den catalanske storklub i januar, og disse forhandlinger fortsætter. (Ekrem Konur)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER