Simon Friis Christensen

Fredagens internationale rygter

Lewandowski, Erling Haaland og meget mere i fredagens internationale rygter:
Barcalona er frontløbere i racet om AC Milan-midtbane Frank Kessie. Den 25-årige playmaker er også et transfermål hos Liverpool. (Marca)

Manchester Uniteds transfermål som er Borussia Dortmund-forsvar Manuel Akanji, vil forhøje hans løn til det dobbelte af hvad han tjener ligenu hos Dortmund, hvis han skal skrive under på en ny kontrakt. (Bild)

Spansk landsholdstræner Luiz Enrique er kommet med i snakken, om at blive Manchester United-manager. (Star)

Spanske Cezar Azpilicueta vil åbne snakken omkring hans fremtid med Chelsea, nu hvor hans kontrakt udløber til sommer. Han har været forbundet med Barcelona tidligere. (Mundu Derpotivo)

Fiorentina tilbød deres angriber Dusan Vlahovic til Real Madrid i Januar, inden den 22-årige frontmand skrev under Juventus. Den spanske klub valgte at takke nej til angriberen, da de har planer om at skrive under med Kylian Mbappe som en fri-transfer til sommer. (Cadena Sar)

Juventus-forsvarspiller Mattjis de Ligt er smigret over interessen fra Chelsea og Barcelona. (Sport Mediaset)

Barcelona vil gerne købe budget-forsvarspillere, og er også klar til at sælge 21-årige Sergino Dest, for at få penge nok, til at skrive under med Erling Haaland. (ESPN)

Bayern München-angriber Robert Lewandowski ønsker et skifte til Real Madrid, men kan se den handel bryde sammen, hvis det spanske hold skriver under med Dortmund-angriber Erling Haaland. (AS)

Tidligere Manchester United og Arsenal-kant Alexis Sanches er sat til at blive tilbudt en ny aftale med italienske Inter, men er nødsaget til at gå ned i løn, for at det skal ske. (Gazzeta dello Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER