Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Simon Friis Christensen

Ronaldo-exit, ny Arsenal-målmand og meget mere i fredagens engelske rygter:
Article image
37-årige Christian Ronaldo planlægger et møde med hans agent for at snakke om hans fremtid hos Manchester United efter at blive skuffet over hans tid tilbage på Old Trafford. (Star)


Den engelske midtbanespiller Declan Rice som er et transfermål for klubber som Chelsea, United og City, har gentaget sin ambition om at vinde trofæer og spille i Champions League, men har også beroliget West Ham-fans ved at forklare spekulationerne om hans fremtid er “bare snak”. (Standard)

Chelsea-målmand Kepa Arrizabalaga kunne meget vel forlade Stamford Bridge den her sommer, især nu hvor Chelsea ikke har tænkt sig at stå i vejen for et skifte. (Sun)

Leicester City har reduceret prisen på Youri Tielemans fra omkring 530.000.000 kroner til omkring 300.000.000 kroner, og nu er racet igang mellem Manchester United og Arsenal, som der sigter efter den 23-årige midtbanespiller denne sommer. (Her Nieuwsblad)

Arsenal-manager Mikel Arteta har indrømmet at kvalificere sig til Champions League ville være afgørende i at lukke en ny aftale med den 20-årige Bukayo Saka, som er rygtet til Liverpool. (Express)

Leeds United håber på, at deres manager Marcelo Bielsa vil forlænge hans kontrakt som udløber til sommer. Hvis det ikke sker, så er Jesse Marsch, Ernesto Valverde og Carlos Corberan kandidater til at erstatte den argentinske manager. (Telegraph)


Tottenhams nylige ansatte direktør Fabio Paratici planlægger at skrive under med flere unge talenter og spillere med svindene kontrakter. 18-årige Monaco-forsvarspiller Mamadou Coulibaly er med i overvejelserne. (Mail)

Arsenal har færdiggjort papirarbejdet for en handel om at skrive under med den 27-årige målmand Matt Turner, som der spiller for New England Revolution. (Mail)

Engelsk landsholdstræner Gareth Southgate er i overvejelse, om at tage 20-årige Aston Villa-midtbane Jacob Ramsey med til Englands venskabskampe mod Schweiz og Elfenbenskysten i marts. (Mail)

Sunderland er sat til at ansætte tidligere Preston North End chef Alex Neil, som deres nye manager efter handlen med Roy Keane er faldet sammen. (Northern Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik