Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
0 - 1
(0 - 1)
Wolverhampton
Arsenal
Gabriel (25), Martinelli (69)
Torsten Brix

Undertals Arsenal vinder ultravigtig CL-kamp

Nok engang rødt kort til ”The Gunners”, men denne gang kostede det ikke noget imod tandløse ”Wolves”.
Torsdag aften var der en direkte duel om den attraktive fjerdeplads i Premier League imellem Wolverhampton og Arsenal. Udeholdet på Molineux Stadium var klart bedst i de første 45 minutter og kom derfor også til flest chancer. På en af de mere tilfældige af disse endte bolden hos Arsenal-forsvarsspiller Gabriel, der let scorede kampens eneste mål.

Allerede i første halvleg fik begge Arsenals centrale forsvarsspillere – Thomas Partey og Granit Xhaka – et gult kort, men det var nu en anden spiller fra London-holdet, der fik to gule kort. Indenfor samme angreb og indenfor få sekunder lavede Arsenals Gabriel Martinelli to klare episoder til gult kort. Først skubbede den unge brasilianer til en Wolverhampton-spiller, der var i gang med at tage et indkast, og kort efter lavede han et klart frispark til gult. Toskedumt... men langt fra første gang for Arsenal den seneste tid.

Dermed har Arsenal i deres sidste seks kampe fået rødt kort i de fire. Overtallet gav et naturligt overtag til Wolverhampton, men ikke de store chancer, og ved flere lejligheder fik Arsenals centrale forsvar cleanet bolden med hovedet – især indskiftede Rob Holding.

Inden opgøret havde Arsenal i kalenderåret 2022 spillet fem kampe og ikke vundet nogle af dem, men det lykkedes i den ultravigtig CL-kamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER