Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Onsdagens internationale rygter

Herunder er onsdagens internationale rygter.
Den 22-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic, fortæller at det var en nem beslutning at vælge Arsenal fra i forhold til at kunne skifte til Juventus. (Metro)

Manchester City ’vil gøre alt hvad de kan’ for at overbevise Erling Braut Håland om at skifte til klubben allerede denne sommer. Dette til trods for at vide, at den 21-årige nordmand foretrækker et skifte til Real Madrid. (Athletic)

Håland ser dog ud til ikke at være en del af Real Madrid foreløbige planer for sommertransfervinduet, da ’Kongeklubben’ er mere indstillet på at hente 23-årige Kylian Mbappé i stedet for. (El Chiringuito via AS)

Den tidligere landstræner for Tyskland, Joachim Löw, har accepteret at stå i spidsen for Fenerbache. Den 61-årige tysker vil overtage roret inden starten af næste sæson. (Haber Global)

Newcastle havde et 357-millioner-kroner-bud afvist på Napolis 25-årige spanske midtbanespiller, Fabian Ruiz. Dog forventes det, at Newcastle forsøger sig igen til sommer, hvor klubben formentligt vil konkurrere med Arsenal omkring Ruiz. (Corriere dello Sport)

Newcastle-manageren Eddie Howe vil igen forsøge at hente 22-årige Sven Botman i Lille til sommer, da ’the Magpies’ fik afvist et bud på 312 millioner kroner for den hollandske midtbanemand. (Mirror)

FC Barcelona-præsidenten Joan Laporta menes at vide, at den 24-årige franske kantspiller, Ousmane Dembélé, allerede hat indgået en aftale om at skifte til en klub på en fri transfer denne sommer, når hans kontrakt udløber i Barcelona til sommer. (Goal)

FC Barcelona overvejer angiveligt at rive kontrakten med Ousmane Dembélé over før tid, hvilket kan få Chelsea, Tottenham og Paris Saint-Germain til at genfinde sin interesse i franskmanden. (Express)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER