Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Tirsdagens internationale rygter

Kylian Mbappé har endegyldigt afgjort, hvad der skal ske til sommer. Herunder er tirsdagens internationale rygter.
Den 23-årige franske angriber, Kylian Mbappé, er nået til enighed med Real Madrid omkring en free-transfer, når kontrakten i Pari Saint-Germain udløber til sommer. (Bild)

Lyon forsøgte at hente den 30-årige franske Arsenal-angriber, Alexandre Lacazette, tilbage i dette transfervindue, og vil nu forsøge at gennemføre skiftet til sommer. (L’Equipe)

Newcastle-transfermålet, 22-årige forsvarsspiller Sven Botman, udtaler at han har det fint hos Lille, men forventer at skifte klub til sommer. (Ziggo Sport via Newcastle Chronicle)

FC Barcelona udforskede muligheden i at sende den 24-årige franske angriber, Ousmane Dembélé, på en lejeaftale til Arsenal som en del af en aftale på den 32-årige gabonesiske angriber, Pierre-Emerick Aubameyang. (Independent)

AC Milan har udviklet sig til at være konkurrent til Leeds, når klubberne ønsker at hente den 21-årige amerikanske midtbanespiller, Brendan Aaronson, der spiller i RB Salzburg. (Calciomercato)

Real Madrid-manageren, Carlo Ancelotti, er blevet bedt om at gennemgå endnu en UEFA-trænerlicenseksamen, da hans certifikat er udløbet. (Corriere dello Sport via Talksport)

Newcastle forsøgte at hente den 32-årige brasilianske Atletico Madrid-forsvarsspiller, Felipe, på gårsdagens transferdeadlinedag. (Cadena Cope)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER