Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Carl-Emil Bromose

Mandagens internationale rygter

Ousmane Dembele rygtes til både Ligue 1 og Premier League, AC Milan vil købe ind i Tottenham og Erling Haaland har valgt sin ønske-destination. Her er mandagens internationale rygter på Deadline-day:
AC Milan overvejer et sent træk for at leje den 25-årige Tottenham-spiller Dele Alli på leje. (Gazzetta dello Sport)

Ousmane Dembele forlader sandsynligvis Barcelona. På trods af hans personlige ønske om at skifte til PSG, er Manchester United gået ind i kapløbet om at hente ham ved et bud på i omegnen af 149 millioner kroner. (Pedro Almeida)

Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang har indvilget i at spille for "praktisk talt ingenting" for at kunne tilbringe resten af sæsonen på lån hos Barcelona, men har brug for, at de sender Ousmane Dembele afsted først. (Sport)

Lyons forsøg på at hente Tanguy Ndombele på lån fra Tottenham er nået et fremskredent stadie, men Lyon kræver en købsoption på franskmanden. (Sky Sports)

Tottenhams Giovani Lo Celso er indstillet på at blive udlejet til Villarreal. Den 25-årige argentinske midtbanespiller var også ønsket af Lyon. (Talksport)

Wolves er blevet tilbudt Aaron Ramsey fra Juventus på en lejeaftale. Ramsey har afvist at skifte til Newcastle, Crystal Palace og Burnley i løbet af dette transfervindue. (Post)

Erling Haaland ønsker at forlade Borussia Dortmund til sommer for at slutte sig til Barcelona. (Express)

Borussia Mönchengladbachs schweiziske midtbanespiller Denis Zakaria skifter til Juventus, efter at klubberne er blevet enige om en aftale. (Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER