Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sevilla-forsvarsspiller Diego Carlos´ agent forsøger at overbevise den spanske klub om at sælge brasilianeren til Newcastle. Den engelske klub er opsat på at hente den 28-årige brasilianer og Sevilla kræver 534 millioner kroner. (90min)


Real Madrid-manager Carlo Ancelotti udtaler, at Eden Hazard er klar til at blive i klubben. Den 31-årige belgier er blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til Premier League. (Mail)

Manchester City ser ud til at snyde Real Madrid for River Plates argentinske angriber, Julian Alvarez, som er blevet kaldt ”den nye Sergio Aguero”. Også FC Barcelona og Bayern München er interesseret. (Star)

Atletico Madrid er opsatte på at hente Chelseas venstreback Marcos Alonso, som er et emne i La Liga-klubben. (Marca)

Paris Saint-Germain er interesseret i Lilles 22-årige angriber Jonathan David. Chelsea, Tottenham og Barcelona har også spurgt ind til canadieren. (Calciomercato)

Valencia er tæt på at hente Basel-forsvarsspiller Eray Cömert. De to klubber er nået til enighed og lægetjekket forventes at blive gennemført i næste uge. (Fabrizio Romano, via Goal)

Den tidligere Manchester United-spiller Adnan Januzaj forventes at forlænge sin kontrakt med spanske Real Sociedad, som udløber i slutningen af sæsonen. (Mundo Deportivo, via Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE