Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Newcastle håber på at hente Burnley-forsvarsspiller James Tarkowski, da Burnley er villige til at overveje bud på den 29-årige englænder. (Sun)


Arsenal har budt 521 millioner for Fiorentina-angriber Dusan Vlahovic. Den 21-årige serbiske angriber har scoret 17 mål i 21 optrædener i denne sæson. (Tuttomercato)

West Ham vil hente Evertons engelske angriber Dominic Calvert-Lewin, men Everton vil have 534 millioner kroner for den 24-årige angriber. (Sun)

Burnley vil hente Juventus-midtbanespiller Aaron Ramsey på en lejeaftale for resten af sæsonen. Juventus-boss Massimiliano Allegri har bekræftet, at waliseren forlader klubben i januar måned. (Sun)

Aston Villa er interesseret i at hente Juventus´ 24-årige midtbanespiller Rodrigo Bentancur. Den uruguayanske midtbanespiller har optrådt 18 gange i Serie A i denne sæson. (Mail)

West Ham har trukket sig fra kampen om at hente Wolves-spanier Adama Traore, da klubben har fået at vide, at den 25-årige spanier skifter til Tottenham. (Football Insider)


Chelsea har meldt sig ind i jagten på Stuttgarts venstreback Borna Sosa. Den kroatiske landsholdsspiller blev jagtet af Aston Villa tidligere på måneden, også Inter har været meldt interesseret. (Sky Deutschland)

Liverpool har droppet interessen i Borussia Mönchengladbachs schweiziske midtbanespiller Denis Zakaria. Den 25-årige midtbanespiller har været sat kraftigt i forbindelse med et skifte til Anfield. (Liverpool Echo)

Arsenal er tæt på at sikre sig Juventus-midtbanespiller Arthur Melo på en 18 måneders lejeaftale. Juventus er villige til at spille den 25-årige brasilianer, hvis de kan få en erstatning på plads. (Tuttosport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik