Fodbold nyheder

Mihajlovic om Skov Olsen: Han kan ikke lide at være her

Af Christian Bang Jensen

Andreas Skov Olsens tid i Italien og renæssance-byen Bologna kan meget vel være ovre. Ifølge danskerens træner Sinisa Mihajlovic kan danskeren ikke lide at være i klubben eller byen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det store danske talent Andreas Skov Olsen forlader formentlig Bologna i dette transfervindue. Det har i hvert fald ligget i kortene hele den første måned af 2022, og nu udtaler den kreative midtbanespillers træner sig også i vendinger, der sender Andreas Skov Olsen langt ud af både klub og by.


- De (Andreas Skov Olsen og Mitchell Dijks) har det ikke godt. Lad os sige det sådan. Det er spillere, som ikke kan lide at være i Bologna, og de er nødt til at komme væk. Det var et teknisk valg (ikke at udtage dem til opgøret fredag aften), siger Bologna-træner Sinisa Mihajlovic ifølge Goal efter 2-1-nederlaget til Hellas Verona.

Hverken danskeren eller den hollandske back var med i truppen fredag, og de var ikke på forhånd meldt skadet. Signalet med manglende udtagelse samt kommentaren fra den serbiske træner indikerer, at det er tid til at finde andre græsgange for Andreas Skov Olsens.

Belgiske Club Brügge har gennem januar virket som den stærkeste bejler, men også Rangers, FC København, Torino, Real Sociedad og Hertha Berlin har været meldt interesseret i landsholdsspilleren.

Andreas Skov Olsen kom til Bologna fra FC Nordsjælland i 2019 og har i skrivende stund 71 kampe, tre mål og fem oplæg med på CV’et fra den italienske klub.

Mere om Andreas Olsen

Mere om Bologna

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE