Fodbold nyheder

Everton i kontakt med tidligere manager

Af Kasper Leif Pedersen

Merseyside-klubben kigger angiveligt på endnu en spanier.
Article image
Ritzau-Scanpix
Everton er endnu engang på manager-jagt efter man søndag fyrede Rafael Benitez. Den tidligere Liverpool-manager varede mindre end 200 dage på Goodison park, og her skulle en tidligere Everton-manager angiveligt være en af frontløberne, til at overtage tøjlerne for Merseyside-klubben.


The Athletic skriver, at de blå fra Liverpool efter sigende skulle være interesseret i den nuværende belgiske landstræner og tidligere Everton-manager Roberto Martinez. Den 48-årige spanier skulle være den kandidat som Everton ønsker, og ifølge mediet skulle de allerede have tilbudt ham stillingen. Dog så er præferencen for de blåklædte p.t. kun en midlertidig stilling - og dette falder ikke i god jord hos Martinez.

Den tidligere Wigan-manager foretrækker nemlig kun et retur til Merseyside på permanent basis. Oven i det har det Belgiske Fodboldforbund fortalt Martinez selv, at han skal afvise alle tilgange fra Everton, så han kan fokusere på internationale anliggender, da man er gået ind i et år med en VM-slutrunde.

Martinez var træner i Everton fra 2013 til 2016.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik