Fodbold nyheder

Premier League-klub smider enormt prisskilt på populær profil

Af Asbjørn Steffensen

West Ham har prisskiltet deres landsholds-profil, Declan Rice, og det er ikke just småpenge, midtbanespilleren kan hentes for.


West Ham har denne sæson fortsat de gode takter, som de indledte i fjor. London-klubben ligger godt til i kampen om de eftertragtede top-4-pladser i Premier League og spiller for første gang i mange år europæisk fodbold i form af Europa League.

Motoren på denne nye version af West Ham er 22-årige Declan Rice, og han er en eftertragtet herre hos stort set alle klubbens konkurrenter i Premier League. Men nu har "The Hammers" gjort en ihærdig indsats for ikke at miste deres stjerne lige umiddelbart.

Ifølge det engelske medie talkSPORT har West Ham sat et prisskilt på deres landsholdsprofil, der angiveligt lyder på svimlende 1,78 milliarder kroner.

Dette træk skulle efter sigende være en offensiv taktik fra klubbens side for at undgå useriøse bud fra konkurrenterne.

Manchester United har i længere tid været interesserede i Rice, og mangler også at forstærke sig på netop englænderens position. Chelsea, hvis ungdomshold Rice har spillet på, har også udvist interesse.

Rice har spillet for West Ham siden 2017, og indtil nu er det blevet til 171 kampe for London-klubben, hvor landsholdsspilleren har kontrakt indtil 2024.

Mere om Declan Rice

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik