Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

Lionel Messi kan gennemtvinge en afsked med Paris Saint-Germain til sommer, mens FC Barcelona er ude med snøren i Marseille.
Lionel Messi kan gennemtvinge en afsked med Paris Saint-Germain efter kun en enkelt sæson, hvis den franske hovedstadsklub ikke formår at vinde Champions League, hvis man skal tro den tidligere FC Barcelona-spiller Lobo Carrasco. (El Chiringuito)

AC Milan-midtbanespilleren Franck Kessie forhandler i øjeblikket med Real Madrid om en transfer. (El Nacional)

Fiorentina er interesseret i Real Madrid-midtbanespilleren Isco. (Gazzetta dello Sport)

Olympique Lyon har udstyret den brasilianske midtbanespiller Bruno Guimaraes med et prisskilt på 335 millioner kroner. (Fabrizio Romano)

FC Barcelona er interesseret i Olympique de Marseilles defensive midtbanespiller Boubacar Kamara, som har kontraktudløb til sommer, hvor Barca håber på at kunne få fingrene i den 22-årige midtbanespiller kvit og frit. (Mundo Deportivo)

Fiorentina overvejer at rykke på New York City FC-angriberen Valentin Castellanos, hvis stortalentet Dusan Vlahovic ender med at forlade Firenze-klubben. (The Athletic)

Juventus var interesseret i at købe Atlético Madrid-angriberen Luis Suarez i januar, men den tidligere FC Barcelona-angriber tager sandsynligvis hul på et amerikansk eventyr med Inter Miami CF, når han har kontraktudløb til sommer. (ESPN)

I Real Madrid har man udsat kontraktforhandlingerne med Vinicius Junior – indtil sæsonen er slut. (Marca)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER