Philip Dar

Fredagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
To Premier League-klubber er med i kampen om FC Barcelonas Philippe Coutinho. En beslutning om brasilianerens fremtid forventes at blive taget fredag. (Sky Sports)

Paris Saint-Germain-chef er klar til at acceptere enhver mulighed for at blive Manchester United-manager. (Sun)

Leicester og en række andre PL-klubber vil skulle betale 294 millioner kroner, hvis de ønsker at hente Club Brügge-angriber Charles de Ketelaere, men Premier League er ikke nødvendigvis den foretrukne destination for den 20-årige angriber. (Voetbal Nieuws)

FC Barcelona overvejer at hente Manchester Uniteds franske angriber Anthony Martial på en lejeaftale. Aftalen skal angiveligt indeholde en købsoption, så den 26-årige franskmand kan skifte permanent til klubben efter sæsonen. (Sport)

FC Barcelona overvejer også at hente Chelseas danske forsvarsspiller Andreas Christensen. (Mundo Deportivo)

Liverpool-målmand Loris Karius´ skifte til Greuther Fürth er gået i vasken, da Bundesliga-klubben ikke er i stand til at købe tyskeren fri af kontrakten med Liverpool. (Fussball Transfers)

Erik Ten Hag er nu favorit til at overtage trænersædet i Manchester United. Det sker efter, at klubbens interesse i Mauricio Pochettino er dalet. (The Times)

Kingsley Coman forventes at forlænge sin kontrakt med Bayern München. Forhandlingerne mellem de to parter, har dog været strandet i et stykke tid, men nu ser der ud til at have været et gennembrud i forhandlingerne. (Telefoot, via Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER