Philip Dar

Tirsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München og Juventus har alle påbegyndt forhandlinger med Antonio Rüdigers repræsentanter omkring en forhåndsaftale med den 28-årige tyske midtstopper, som har kontraktudløb i Chelsea til sommer. (Sky Sports)

Chelseas kontraktforhandlinger med danske Andreas Christensen, er igen gået i stå, så FC Barcelona lurer i kulissen, hvorfra de vil forsøge at hente den danske midtstopper til klubben i denne måned. Andreas Christensen har kontraktudløb til sommer. (Gianluca di Marzio)

Roma har forsøgt sig omkring muligheden for at hente den engelske Arsenal-midtbanespiller Ainsley Maitland-Niles på en lejeaftale, som er gældende for resten af sæsonen med købsoption. (Athletic)

AC Milan forhandler med Lille om den portugisiske midtbanespiller Renato Sanches. (Calciomercato)

Uruguayanske Luis Suarez vil forlade Atletico Madrid, når hans kontrakt udløber til sommer, og håber på at blive genforenet med argentinske Lionel Messi i MLS-klubben Inter Miami. (El Nacional)

FC Barcelona-præsident Joan Laporta udtaler, at klubben er ”tilbage som en stor spiller” når det kommer til muligheden for at hente den norske angriber Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund. (Mirror)

Alvaro Moratas skifte til FC Barcelona er ”95% sikker”, da Barca er blevet enige med Juventus, hvor den spanske angriber øjeblikkeligt spiller på en lejeaftale, og med Atletico Madrid, som ejer den 29-årige spanier. (AS)

FC Barcelona har ingen planer om at genforhandle med den franske kantspiller Ousmane Dembele, selvom den 24-årige Dembele, hvis kontrakt udløber til sommer, stadig ikke har besluttet sig for, om han vil acceptere klubbens tilbud om forlængelse eller ej. (AS)

Den brasilianske playmaker Philippe Coutinho har fortalt FC Barcelona, at han ønsker et skifte væk i denne måned. (Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER