Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jonathan Kjær Troelsen

Mandagens internationale rygter

Et stort stykke transferdrama omhandlende en 23-årig fransk kantspiller er for alvor gået i gang, da han nu frit kan forhandle med interesserede klubber.
Barcelona vil muligvis tilbyde kantspilleren Ousmane Dembele til Manchester United i en byttehandel. Til gengæld vil catalanerne have den 26-årige franskmand Anthony Martial. (Ara)

Roma har udset sig Tottenhams midtbanespiller Tanguy Ndombele som et muligt transfermål denne vinter. (Calciomercato)

Olympiakos’ unge stjernefrø Aguibou Camara har tiltrukket sig interesse fra større adresser. AC Milan og Liverpool skulle være blandt to af bejlerne for den guineanske midtbanespiller. (Calciomercato)

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti har foreslået, at kongeklubben skal vente med at hente PSG’s Kylian Mbappe til sommer. Den franske verdensmester kan nu forhandle frit med andre klubber, da kontrakten med PSG udløber til sommer. (Goal)

Hos 23-årige Mbappes nuværende arbejdsgiver Paris Saint-Germain håber træneren, Mauricio Pochettino, dog stadig, at det lykkes at forlænge aftalen med verdensstjernen. (Sky Sports)

Den brasilianske målmand Neto har fortalt FC Barcelona, at han ønsker at forlade klubben. Samtidig har han anmodet den brasilianske klub Flamengo om, at de skulle afgive et bud på ham til FC Barcelona. (El Nacional)

Napoli er tæt på at hente en midlertidig forstærkning til forsvaret. En aftale med Manchester United er tæt på at blive lukket, som betyder, at Axel Tuanzebes nuværende lejeophold i Aston Villa vil blive stoppet, fordi forsvarsspilleren i stedet skal til det italienske. (Sky Sports)



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER