Philip Dar

Søndagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Chelseas 21-årige midtbanespiller Conor Gallagher, som i øjeblikket er udlånt til Crystal Palace, er på ønskelisten hos Paris Saint-Germain, som angiveligt er villige til at betale 442 millioner kroner for englænderen. (Sun)

Napoli har indgået en aftale omkring at hente Manchester Uniteds 24-årige forsvarsspiller Axel Tuanzebe, som i øjeblikket er på leje hos Aston Villa, til Serie A for resten af sæsonen. (Manchester Evening News)

Bayer Leverkusen ønsker at hente Arsenals engelske angriber Eddie Nketiah, som vil kunne skifte på en fri transfer denne sommer. (Sun)

Borussia Dortmunds norske angriber Erling Braut Haaland, har fortalt fans, at han spiller i Spanien i fremtiden. (AS)

Paris Saint-Germains argentinske angriber Mauro Icardi forventes at skifte til Juventus på en lejeaftale gældende i seks måneder med købsoption. (Pedro Almeida)

Toronto FC har tilbudt italienske Lorenzo Insigne en kontrakt. Italieneren har kontraktudløb i Napoli til sommer. (Fabrizio Romano, via Goal)

Real Madrid har indstillet jagten på Chelsea-forsvarsspiller Antonio Rudiger. Den spanske klub er blevet skræmt væk af Rudigers lønkrav og vil i stedet fokusere på at forlænge kontrakten med Eder Militao. (ABC, via Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER