Torsten Brix

United vinder over bundhold

På Old Trafford var Scott McToninay lidt overraskende kampens bedste spiller.
Manchester United skulle i årets sidste Premier League-kamp forsøge at revanchere sig efter deres remis imod bundholdet Newcastle ved at vinde på hjemmebane over nok et hold, som er tæt på nedrykningsstregen.

United vandt over Burnley, der aldrig blev en trussel efter stor dominans af hjemmeholdet på Old Trafford, hvor især Ronaldo og Scott McTominay blev kampafgørende. Sidstnævnte scorede kampens første mål efter en mislykket dribling af Ronaldo. Portugiseren kunne dog gøre det til 3-0, efter McTominay havde et hårdt skud på træværket. Imellem de to mål havde Ben Mee rettet afslutningen fra Jadon Sancho i eget net til 2-0.

Kort inden pausen fik Burnley reduceret til 3-1, da hurtigløberen Aaron Lennon løb fra Harry Maguire, men i anden halvleg formåede bundholdet aldrig rigtigt at true David de Geas mål – så en sikker United-sejr over bundholdet.