Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Onsdagens internationale rygter

Mbappe bliver kontrakten ud, Barcelona interesse fra Chelseas bagkæde og brasiliansk midtbanespiller til Arsenal. Få onsdagens internationale rygter her:
Den franske angriber Kylian Mbappe siger, at han ikke vil skifte til Real Madrid i januar og vil blive i Paris Saint-Germain kontrakten ud. Den 23-åriges kontrakt med Ligue 1-holdet løber til sommer. (CNN)

Barcelona har ikke opgivet at forsøge at hente både den spanske forsvarsspiller Cesar Azpilicueta og holdkammeraten Andreas Christensen i Chelsea. Begge har udløb til sommer. (Sport)

Lyons 24-årige brasilianske midtbanespiller Bruno Guimaraes kan være på vej til Arsenal, der dog skal betale 335 millioner kroner for at købe ham fri af den franske klub. (Globo)

Newcastle gør klar til at lægge et bud på Barcelonas centrale forsvarsspiller Samuel Umtiti, og den spanske klub er ivrig efter at afgive den 28-årige franskmand. (Marca)

Italiens angriber Lorenzo Insigne, hvis kontrakt i Napoli udløber til sommer, er fristet af et tilbud fra Toronto FC, og MLS-klubben presser på for at hente den 30-årige i januar måned. Også Tottenham og Inter skulle være interesseret, men Lorenzo Insigne vil hellere til USA. (Sky Sport Italia)

Juventus ønsker at ændre vilkårene for den kontraktforlængelse, som er aftalt med den 28-årige argentinske angriber Paulo Dybala, som ellers vil være fri til at forlade de zebrastribede, når hans aftale løber ud til sommer. (La Gazzetta dello Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER