Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Stefan Lindahl

Napoli-kaptajn fristet af MLS-tilbud

Lorenzo Insigne har kontraktudløb med Napoli til sommer, og kant-spilleren er lige nu fristet af et tilbud fra MLS-klubben Toronto FC.
Lorenzo Insigne kan snart være fortid i Napoli, som han har repræsenteret siden ungdomsårene. Til sommer udløber kant-profilens kontrakt med den syditalienske klub, og en forlængelse har længe set svær ud, da parterne ikke kan blive enige om lønnen.

Ifølge Sky Sport Italia ser det nu endnu svære ud for Napoli at holde fast i deres kaptajn. Insigne har nemlig et lukrativt tilbud fra MLS-klubben Toronto FC liggende i indbakken. MLS-klubben vil eftersigende tilbyde Insigne en løn på 88 mio. kroner om året, og derudover en mulig bonus på om til 34,5 mio. kroner.

Napoli er ikke i nærheden af at tilbyde Insigne en lignende løn. I italienerens nuværende Napoli-kontrakt tjener kant-spilleren 38 mio. kroner om året, og i det seneste udspil sendt afsted af Napoli i forbindelse med forlængelsen vil lønnen skrumpe til 27 mio. kroner om året.

Toronto presser på for at hente Insigne allerede i januar, men den 30-årige Napoli-profil har ikke lyst til at skifte før til sommer. Insigne har spillet 415 kampe for napolitanernes førstehold, samt scoret 114 mål og leveret 91 assist.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER