Daniel Fisker

Søndagens internationale rygter

Et af de varmeste navne på transfermarkedet, Dusan Vlahovic, har måske ødelagt klubjagten med høje lønkrav, mens Diego Godin måske er på vej til at tage hul på et tyrkisk eventyr.
Dusan Vlahovic er muligvis for dyr for de mange klubber, som er interesserede i ham. Den 21-årige Fiorentina-angriber forlanger en ugeløn på 1.750.000 kroner efter skat. (Star)

Kylian Mbappé kommer ikke til at bestemme sig for, hvor han skal fortsætte sin karriere, før Paris Saint-Germain og Real Madrid har spillet den sidste ottendedelsfinale i Champions League den 9. marts. (AS)

Real Madrid har længe været interesseret i Lille-angriberen Jonathan David, og nu overvejer ”Los Blancos” en byttehandel, som kan sende Eden Hazard tilbage til Lille – til gengæld for den 21-årige canadier. (Sun)

Diego Godin er parat til at forlade Cagliari, og tre topklubber i Tyrkiet står på spring for at få fingrene i den 35-årige midtstopper. (Pedro Almeida)

Giovanni Simeones imponerende form har placeret ham på radaren hos flere klubber i Europa. Atlético Madrid og Sevilla pønser blandt andet på transferforhandlinger med Hellas Verona. (Ekrem Konur)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER