Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

FC Barcelona ser ud til at beholde en fransk duo, mens der kan komme gang i svingdøren i AC Milan.
Den franske kantspiller Ousmane Dembélé har indvilliget i at underskrive en femårig kontrakt med FC Barcelona, hvor han blandt andet kan se frem til at få mindre i løn. Kontrakten bliver ikke desto mindre underskrevet i næste uge. (Sport)

Den franske forsvarsspiller Clement Lenglet ønsker at blive i FC Barcelona, selvom han har mistet sin plads i startopstillingen i denne sæson. (Marca)

Atalanta har placeret Sassuolo-midtbanespilleren Jeremie Boga højt på ønskelisten. Sassuolo forlanger 186 millioner kroner for midtbanespilleren, som Atalanta og Shakhtar Donetsk allerede har budt på. (Fabrizio Romano)

Paris Saint-Germain er nået til enighed med 21-åirge Eric Junior Dina-Ebimbe, som er ivrig efter en plads i PSG’s startopstilling. Det tyder dog på, at midtbanetalentet i første omgang skal udlejes. (Le 10 Sport)

AC Milan er ivrige efter at få fingrene i Nantes-angriberen Randal Kolo Muani, men det kan blive nødvendigt for Milano-klubben at sælge spillere, før købet af Muani kan blive realiseret. Kantspilleren Samu Castillejo er en af de spillere, som kan blive solgt for at gøre plads til Muani. (Gazzetta Dello Sport)

AC Milan står desuden til at miste midtbane-dynamoen Franck Kessie, som har kontraktudløb til sommer. Paris Saint-Germain har tidligere været interesseret i den 25-årige midtbanespiller, men hvis han kan hentes kvit og frit, vil samtlige storklubber i Europa være ivrige efter at få fingrene i Kessie. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER