Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Torsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.

Borussia Dortmund vil forsøge at fordoble Erling Braut Haalands løn, da de vil forsøge at holde den eftertragtede angriber i klubben i et år yderligere. (Marca)

FC Barcelona er villig til at lytte til bud på den 21-årige amerikanske forsvarsspiller, Sergino Dest. Bayern München holder angiveligt øje med amerikanerens situation. (ESPN)

Den canadiske angriber Jonathan David, som er blevet sat i forbindelse med Arsenal og West Ham, forlader Lille næste år, udtaler Davids agent. (Radio Canada)

Real Madrid er også interesseret i David, da den spanske klub forsøger at forstærke mandskabet til næste sæson. (Marca)

Napoli ønsker at hente Evertons franske back, Lucas Digne, som forventes at forlade Goodison Park til januar. (Foot Mercato)

Borussia Dortmund vil forsøge at hente Jude Bellinghams bror, Jobe, i et forsøg på at overbevise Jude Bellingham om at blive på Signal Iduna Park. (Football Insider)

FC Barcelona kæmper med at slippe af med franske Samuel Umtiti og brasilianske Philippe Coutinho, da ingen af spillerne ønsker at undvære deres lukrative lønpakke på Camp Nou. (TodoFichajes)

FC Barcelona er interesseret i at hente den hollandske midtstopper Matthijs de Ligt, men er afhængig af at få solgt Umtiti og Coutinho, for at frigive lønkroner. (Gerard Romero, via Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER