Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Emre Arslan

Mandagens internationale rygter

Herunder følger dagens internationale rygter.
Borussia Dortmunds administrerende direktør Hans-Joachim Watzke har bekræftet, at Real Madrid er interesseret i at hente Erling Braut Haaland. (Bild)

Real Madrid drømmer om at slå Haaland sammen med Kylian Mbappe. Den 22-årige franske angriber kan diskutere en forhåndskontrakt og planlægge et exit fra Paris St-Germain i januar. (Fichajes)

Atletico Madrid vil lade den engelske forsvarsspiller Kieran Trippier flytte til Newcastle for 130 millioner kroner, hvis de kan finde en erstatning. (Mail)

Matthijs de Ligts agent, Mino Raiola, siger, at den hollandske forsvarsspiller er klar til at forlade Juventus for at tage sit næste skridt i sin karriere. (Calcio Mercato)

Paul Pogba har spillet sin sidste kamp for Manchester United og forlader klubben til januar. Real Madrid er blevet sat i forbindelse med den franske midtbanespiller, som er kontraktløs i juni. (Football Insider)

Juventus er interesseret i Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang. Serie A-holdet forsøger at låne den 32-årige angriber med henblik på at købe ham permanent i juni. (Tutto Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER