Philip Sinkbæk Jensen

Onsdagens internationale rygter

FC Barcelona er igen på pletten på én af de store angriber i Premier League, men en dårlig lønstruktur forbliver et problem for catalonierne. Herunder er onsdagens internationale rygter.
Atletico Madrid ønsker at undersøge muligheden for en bytteaftale med Manchester United for den 26-årige franske angriber, Anthony Martial. (Eurosport)

Chelsea-ejeren, Roman Abramovic, er blevet rasende over Real Madrids forsøg på at tilknytte Chelseas 28-årige tyske centerback, Antonio Rüdiger, og kan til gengæld droppe alle forsøg på at genskrive en kontrakt med Real Madrid 30-årige belgiske kantspiller, Eden Hazard, der ikke er ønsket i Real Madrid. (El Nacional)

FC Barcelona overvejer at byde på den 32-årige gabonesiske Arsenal-angriber, Pierre-Emerick Aubamayang, der netop har mistet anførerbindet i klubben. Dog vil angriberens løn falde drastisk i Catalonien. (Independent)

West Ham håber på at kunne lande en aftale med Fiorentina på den 24-årige serbiske forsvarsspiller, Nikola Milenkovic, da Fiorentina-ejeren menes at vide, at serberen ønsker at skifte klub. (Teamtalk)

Fiorentina har sat en forespørgselspris på 750 millioner kroner for den 21-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic. (Gazzetta dello Sport)

FC Barcelona planlægger at hente Chelseas 19-årige hollandske venstreback, Ian Maatsen, der har været på et sæsonlangt lejeophold hos Championship-klubben Coventry. (Football Insider)

Real Madrid har kontaktet Liverpools sportsdirektør, Michael Edwards, omkring at påtage sig en lignende rolle i Madrid, da Edwards forlader Anfield efter denne sæson. (Independent)

West Ham holder øje med New York Citys 23-årige argentinske angriber, Valentin Castellanos. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER