Daniel Fisker

Søndagens internationale rygter

Mauro Icardis agent – og kone – skaber igen røre i andedammen, mens AC Milan vil forsøge at udnytte klubbens gode forhold til Real Madrid.
Paris Saint-Germain-angriberen Mauro Icardis kone og agent forhandler i øjeblikket med Juventus om en potentiel retur til Italien. (Fichajes)

FC Barcelonas midtbanetalent Pedri har understreget, at han er glad og tilfreds i Barcelona, selvom en håndfuld storklubber er interesserede i den 19-årige midtbanespiller. (Tuttosport)

Inter har endnu ikke indledt kontraktforhandlinger med forsvarsprofilen Stefan de Vrij, selvom Newcastle United og Tottenham efter sigende er interesserede i den 29-årige hollænder. (Gazzetta dello Sport)

FC Barcelona vil gå efter at få fingrene i den belgiske kantspiller Adnan Januzaj, når den 26-årige belgier har kontraktudløb i Real Sociedad til sommer. (Mail)

AC Milan vil udnytte deres gode forhold til Real Madrid og – det gode forhold taget i betragtning – få fingrene i angriberen Luka Jovic. (Calciomercato)

Den mexicanske landsholdsspiller Jesus Corona er kørt i stilling til at skifte fra FC Porto til Sevilla, når januar-transfervinduet åbner. (Record)

Erling Braut Haalands agent, Mino Raiola, har løftet sløret for, at der er en stor chance for, at Haaland forlader Borussia Dortmund til sommer. En lang række topklubber står efter sigende på spring for at få fingrene i den norske målmaskine. (Sport1)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER