Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

FC Barcelona bevæger sig efter sigende i den rigtige retning, mens der skal renses ud i Paris Saint-Germain-truppen.
FC Barcelona-præsidenten Joan Laporta har understreget, at den catalanske storklub bevæger sig i den rigtige retning. Spillertruppen står desuden til at blive styrket i januar-transfervinduet. (Sport)

Barca har rettet blikket mod River Plate-angriberen Julian Alvarez. Den 21-årige angriber har en frikøbsklausul på 186 millioner kroner. (AS)

Real Sociedad-kantspilleren Adnan Januzaj er havnet på FC Barcelonas ønskeliste. Den 26-årige belgier har kontraktudløb til sommer. (Sport)

I Barcelona mener man ikke længere, at Marc-Andre ter Stegen og Frenkie de Jong er urørlige. Derfor kan den catalanske storklub tænkes at lade makkerparret forlade klubben. (AS)

Paris Saint-Germain-ledelsen mener, at spillertruppen er for stor. Derfor står det Mauro Icardi, Rafinha og Abdou Diallo frit for at søge nye græsgange. (L’Equipe)

Den argentinske midtbanespiller Leandro Paredes ønsker – på trods af manglende spilletid – at blive i Paris Saint-Germain. (Fabrizio Romano)

Juventus er interesseret i at sende Arthur videre, når januar-transfervinduet åbner. Den tilbagevendte Juventus-træner er interesseret i at ryste posen, hvorfor Arthur altså kan tænkes at forlade ”Den Gamle Dame”. Sevilla og Lazio er efter sigende interesserede i den 25-årige brasilianer. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER