Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Carl-Emil Bromose

Fredagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Agenten til Borrusia Dortmunds norske stjerneangriber, Erling Haaland, fortæller, at han har ”en klar idé” om hvor det 21-årige superfænomen vil ende henne. (Goal)

Real Madrid føler sig sikre på, at den 28-årige tyske Chelsea-midterforsvarer, Antonio Rüdiger, vil skrive under på et kontrakttilbud med dem i januar, der vil sikre et skifte på en fri transfer til næste sommer. (The Athletic)

Barcelona-træner Xavi står til at acceptere flere spiller-afgange til januar. Det skulle blandt andet være hollandske Frenkie de Jong, amerikanske Sergino Dest og den tyske målmand Marc-Andre ter Stegen. (The Sun)

Paris Saint-Germain er klar til at sælge spillere i januar. Det skulle være argentiske Mauro Icardi, brasilianske Rafinha og Sengegal-forsvaren Abdou Diallo der står for skud. (L’Equipe)

Real Madrids brasilianske vidunderdreng, Vinicius Junior, har erklæret sit ønske om at blive i hovedstadsklubben. Han har bedt klubben om ikke at sætte et prisskilt på ham. (Marca)

Manchester United er angiveligt en af de klubber, der kunne være interreseret i at hente 21-årige Vinicius Junior. (Mirror)

Barcelona vil angiveligt også sælge brasilianske Philippe Coutinho og franske Samuel Umtiti. (Sport)

Borrusia Dortmund er favoritter til at købe den tyske 19-årige Red Bull Salzburg-angriber Karim Adeyemi, der også er blevet rygtet til Bayern München og Liverpool. (Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER