Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Dar

Torsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Real Madrids venstreback Marcelo ser ud til at forlade den spanske klub efter 15 år, når hans kontrakt udløber næste år og skifte tilbage til sin tidligere klub, Fluminense. (Mirror)

Paris Saint-Germain er villig til at overveje lånetilbud på den tidligere Liverpool-midtbanespiller Georginio Wijnaldum til januar. Den 31-årige hollandske landsholdsspiller er åben overfor en retur til Premier League og er et transfermål for Arsenal. (Sky Sports)

Besiktas ønsker at ophæve lejekontrakten med Miralem Pjanic og sende den bosniske midtbanespiller tilbage til Barcelona. (Zurnal)

Flamengo ønsker at hente den spanske midtstopper Pablo Mari i Arsenal. Arsenals tekniske direktør Edu ønsker dog ikke at sælge Mari til en sydamerikansk klub. (Torcedores)

AC Milan har tilsluttet sig kampen om Lille-forsvarsspiller Sven Botman. Liverpool og Newcastle er begge opsat på at hente den 21-årige hollandske midtstopper, men ser nu ud til at få kamp til stregen fra Milano-klubben. (Sky Sports Italia)

Den formstærke Ajax-angriber Sebastian Haller bliver sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona. (Fichajes, via Goal)

Real Madrid overvejer at leje RB Leipzigs spanske offensivspiller Dani Olmo. Også FC Barcelona er interesseret i den 23-årige spanier. (El Nacional, via Goal)

Fiorentina vil fuldføre signingen af Lilles Jonathan Ikoné i løbet af de kommende dage. Prisen er angiveligt 110 millioner kroner. (Fabrizio Romano, via Goal)

Borussia Dortmund har taget direkte kontrakt til Karim Adeyemis repræsentanter. Den unge RB Salzburg-spiller er Dortmunds primære transfermål til sommer. (Fabrizio Romano, via Goal)



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER