Fodbold nyheder

Lewandowski beordrer skifte til Real Madrid

Af Asbjørn Steffensen

Den polske bomber har fortalt sin agent, at han vil have et skifte til den spanske kongeklub.
Man kan ikke andet end at føle en smule for Robert Lewandowski i disse dage. Til trods for et fremragende personligt år, måtte polakken mandag aften se Lionel Messi blive tildelt Ballon d'or og titlen som årets bedste fodboldspiller lige for næsen af ham. Sidste år burde Lewandowski havde vundet den gyldne bold, men titlen blev ikke uddelt grundet corona.


Mange vil mene, specielt Bayern München-fans, at den 33-årige angriber er blevet forbigået. Men måske vil fans af den tyske storklub snart have noget endnu større at bekymre sig om.

Det spanske medie AS skriver nemlig onsdag, at den polske angriber vil have sin agent, Pini Zahavi, til at få et skifte til spanske Real Madrid sat i stand, så han til sommer bliver en Galactico.

Lewan'Goal'skis kontrakt med Bayern München udløber i sommeren 2023, og derfor skal klubben sælge ham til sommer, hvis de vil tjene en skilling på ham. Angriberen har tidligere fortalt, at han vil prøver sig af i en anden liga end den tyske Bundesliga.

Pini Zahavi er også agent for David Alaba, der i sommer lavede præcis samme transfer, da han skiftede Bayern Münchens røde trøje ud med Real Madrids kridhvide klæder.

Lewandowski har en utrolig statistik for Bayern München, som han kom til fra Dortmund i 2014. I 349 kampe er det blevet til hele 319 mål for de tyske mestre.

Mere om Robert Lewandowski

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik