Fodbold nyheder

Jurgen Klopp reagerer på opfordring til at undskylde efter at have 'fornærmet' afrikansk fodbold

Af Emre Arslan

Jürgen Klopp er kommet i modvind for at kalde Africa Cup of Nations "en lille turnering". Det blev han konfronteret med i pressen, efter onsdagens kamp Champions League kamp mod Porto.

Article image

Liverpool kommer til at mangle et par stjerner, når Africa Cup of Nations begynde til januar. Da både Mohamed Salah og Sadio Mane deltager i turneringen.

Nu er deres manager Jürgen Klopp kommet i problemer efter en kommentar han tidligere havde lavet om AFCON-turneringen.

For et par dage siden kaldte tyskeren nemlig turneringen for ”En lille turnering i Afrika” og det var der en journalist der konfronterede ham med ved pressemødet efter kampen mod Porto.

- Hej Jürgen, ved dit sidste pressemøde kaldte du Africa Cup of Nations for en "lille turnering". Jeg synes, det er en fornærmelse mod spillerne, en fornærmelse mod fansene, en fornærmelse mod folket på kontinentet, og jeg synes, du skylder kontinentet en undskyldning, lød det fra journalisten Ojora Babatunde ifølge Daily Mail.

Klopp svarede ifølge Daily Mail med:

- Jeg mente det ikke sådan. Jeg ved ikke, hvorfor du forstod det sådan for at være ærlig.

- Jeg mente det ikke sådan, kom nu. Det var ikke engang tæt på, at det var tanken jeg havde, at jeg ville tale om African Cup of Nations som en "lille turnering" eller Afrikas kontinent som et lille kontinent. Slet ikke. Hvis du så hele pressekonferencen, så havde du måske forstået det på den rigtige måde, for jeg sagde, at der ikke er nogen landskampspauser før marts.

- Jeg sagde "åh, der er en lille turnering i januar", og jeg mente ikke en lille turnering. Jeg sagde bare, at det stadig er en turnering. Det er ironisk. Det er stadig en turnering, en stor en. Vi mister vores bedste spillere til den turnering.

Ojora Babatunde svarede igen med, at Klopp aldrig ville kalde en europæisk turnering for en “lille turnering”.

- Engelsk er ikke mit modersmål, men hvis du vil forstå mig forkert, kan du gøre det hele tiden. Jeg ved, at jeg aldrig ville tænke sådan der. Jeg forstår ikke, hvorfor du troede det for at være ærlig, men det er virkelig ikke OK, da jeg aldrig ville gøre det.

Africa Cup of Nations begynder 9. januar

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik