Fodbold nyheder

Braithwaite tror på vigtig rolle under Xavi

Af Philip Dar

Efter en samtale med Xavi, er danskeren overbevist om, at han får en stor rolle under den nye Barca-træner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Martin Braithwaite kommer til at misse store dele af den indeværende sæson, da en alvorlig knæskade holder ham ukampdygtig. Det betyder, at danskeren ikke har mulighed for at imponere sin nye chef, den nyudnævnte FC Barcelona-chef Xavi.

Braithwaite har dog haft en snak med Xavi, som skal have givet danskeren tro på, at han kan se frem til en stor rolle under Xavi efter sin skade.

- Lige nu fokuserer jeg bare på at komme tilbage fra skade, men jeg kommer til at få en vigtig rolle når jeg er klar igen. Jeg har snakket med Xavi og han er klar omkring hvad han vil gøre og hvad han vil ændre. Han vil lige præcis hvordan han vil spille og det er virkelig spændende, siger Martin Braithwaite til Marca ifølge Football Espana.

Braithwaite spillede 29 La Liga-kampe sidste sæson, men størstedelen var som indskifter, da han startede 11 og blev skiftet ind i 18. Nu er Barca-mandskabet dog blevet væsentligt svækket, særlig ved Lionel Messis afgang, så Braithwaites vej til startopstillingen er sandsynligvis blevet kortere.


Mere om Martin Braithwaite

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik