Europa: Champions League
FT
0 - 2
(0 - 0)
Villarreal
Manchester U
C. Ronaldo (78), J. Sancho (90)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Villarreal - Manchester United

Michael Carrick står foran sin ilddåb på managersædet. Her er optakten til tirsdagens Champions League-brag fra den spanske østkyst.
Kommentar:
De flestes øjne vil tirsdag aften være rettet mod Villarreal på den spanske østkyst, hvor Manchester United skal spille sin første kamp i næsten tre år med en ny mand på managersædet. Michael Carrick har i den forbindelse fået tjansen som midlertidig manager, indtil der bliver fundet en mere permanent afløser for Ole Gunnar Solskjær, der søndag modtog en fyreseddel efter flere dårlige resultater.

Mens det bliver selvfølgelig spændende at se, hvordan Carrick klarer sin første kamp i spidsen for "De Røde Djævle", så skal man heller ikke glemme, at der kommer til at være meget vigtige point på spil på Estadio de la Cerámica. I gruppens omvendte kamp forventes Atalanta at hente en sejr over BSC Young Boys. Dette vil tage italienerne op på otte point i gruppe F, og et nederlag vil derfor være kostbart for både Villarreal og United, der begge er på syv point inden tirsdagens møde.

Karantæner og skader:
Villarreal har en række spillere tvivlsomme. Det drejer sig om Sergio Asenjo, Etienne Capoue, Arnaut Danjuma, Paco Alcacer og Gerard Moreno.

United må se helt bort fra Raphaël Varane, Paul Pogba og Mason Greenwood, mens Luke Shaw og Edinson Cavani er tvivlsomme.

Bud på kampens profil:
Michael Carrick. For en gangs skyld skal kampens profil ikke findes på grønsværen, men derimod på sidelinjen. Den tidligere midtbaneprofil har brug for at starte ud med et godt resultat til at vaske tavlen ren efter de seneste mange skuffelser i United.

Bud på kampens resultat:
1-1. Villarreal og United har siden 2005 mødt hinanden seks gange i europæisk sammenhæng, men ved fem af disse lejligheder er det ikke endt med en vinder efter 90 minutter. Uafgjort vil da også være et ganske fint resultat for begge klubber, der med et point i bagagen stadig selv vil kunne afgøre skæbnen om videre avancement fra gruppespillet i sjette og sidste spillerunde.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER