Emre Arslan

Torsdagens internationale rygter

Herunder følger dagens internationale rygter.
Barca-præsident Joan Laporta vil "ikke udelukke" muligheden for, at Paris St-Germain-angriberen Lionel Messi og Vissel Kobes midtbanespiller Andres Iniesta følger deres tidligere holdkammerat Dani Alves i at vende tilbage til klubben. (Marca)

Paul Pogbas agent har antydet, at den franske midtbanespiller vil forlade Manchester United i januar, inden hans kontrakt udløber til sommer. (Goal)

Barcelona forbereder et bud på Chelseas Hakim Ziyech, men møder konkurrence fra Borussia Dortmund om den 28-årige marokkanske landsholdsspiller. (Metro)

Villarreal planlægger at afvise alle tilbud på den hollandske kantspiller Arnaut Danjuma i januar, hvor Liverpool holder øje med den tidligere Bournemouth-spiller. (Football Insider)

Den nye Barcelona-træner Xavi ønsker at beholde den franske angriber Ousmane Dembele, men har fortalt den 24-årige, at det er "nu eller aldrig" at etablere sig i klubben, da hans kontrakt udløber næste sommer. (AS)

Manuel Neuer er begyndt at snakke om at forlænge sin kontrakt med Bayern München, men den 35-årige vil have en aftale indtil mindst 2025. (Sport1)

Real Madrid-angriberen Gareth Bale står over for at blive ude af spil i tre uger med en lægskade efter at have spillet for Wales i landskampspausen. (Marca)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER